Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Χωρίς σθένος, τόλμη και τροπή!!!



Το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας έγινε μια σύσκεψη με στόχο να πειστεί ο Υπουργός Παιδείας Αρβανιτόπουλος να πάρει πίσω την πρόταση για κλείσιμο του Τμήματος Δασοπονίας Καρδίτσας. Σ αυτή μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού Καρδίτσας όπου και αποφασίστηκε να δουν τον Υπουργό για άλλη μια φορά και να εκθέσουν άλλη μια φορά το αίτημα παραμονής του Τμήματος Δασοπονίας. Και ενώ θεωρητικά διεκδικούνταν ραντεβού ήρθε η επίσημη ανακοίνωση «εκτέλεσης» του τμήματος με τον πλέον κάθετο τρόπο, αφού δεν δίνει ούτε το περιθώριο της μεταβατικής περιόδου, αφού παράλληλα αλλοιώνει και το τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου (και όχι επίπλου πλέον).
Και το ερώτημα: Οι τέσσερις Καρδιτσιώτες βουλευτές της ΝΔ σε άλλη κυβέρνηση συμμετέχουν;  Ο Κώστας Τσιάρας συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα της τρικομματικής κυβέρνησης ως υφυπουργός, ούτε αυτός έχει πρόσβαση και επικοινωνία με τους άλλους υπουργούς , υφυπουργούς, γραμματείς και πάει λέγοντας;
Τι να πιστέψουμε ότι δεν γνώριζαν ή ότι γνώριζαν αλλά συμμετείχαν, ώστε να δείξουν στα «βόδια» ψηφοφόρους ότι αυτοί το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν
Ότι κι αν πιστέψουμε το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Είτε έτσι ,είτε αλλιώς, τίποτα από τα δυο δεν τους τιμά. Τίποτα δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες τους, όπως τίποτα δεν τους απαλλάσσει και από τις ευθύνες τους συνολικά για τα μνημόνια που ψήφισαν και που σήμερα εφαρμόζονται οι επιμέρους καταστροφικές  πολιτικές τους.
Αν η απόφαση του Υπουργού Αρβανιτόπουλου  ήταν θετική, θα  είχαν σπεύσει να κάνουν δηλώσεις, θα ζητωκραύγαζαν για την επιτυχία τους, αλλά τώρα λούφαξαν (προσωρινά μέχρι να κατακάτσει ο κουρνιαχτός) για να μην πω ότι κρύφτηκαν, καίτοι μπορώ να το πω, τουλάχιστον για δυο εκ των τεσσάρων, τους οποίους αναζήτησα τηλεφωνικά, ώστε να κάνουν μια δήλωση για την αρνητική εξέλιξη( ο ένας με συνέδεσε κανονικά η κλήση μου προωθείται και ο άλλος ευγενικά που είπε δεν μπορώ γιατί βρίσκομαι σε μια επιτροπή στη βουλή) .
Ούτε σθένος, ούτε τόλμη, ούτε τροπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις